• Meny
  • Meny

Venninnetur til København – hva burde dere gjøre?

Er man på jentetur til København bør man beregne seg god tid. I hvertfall hvis man har tenkt å handle litt mens man er der. Som regel holder det ikke med én tur opp og ned Strøget for å få med seg alt, og så er det jo alle de små spennende butikkene i alle sidegatene også. Her finnes alt fra nips til moteklær, og alt hva hjertet begjærer for en perfekt tur med venninnene.

Etter en travel formiddag med shopping passer det fint å slappe av med litt brunsj i Tivoli, etterfulgt av en Caffe Latte nede ved Tivolisjøen.

Skjem dere bort

København er en av skandinavias fremste fitnessbyer, og det finnes mange gode treningssentere man kan droppe innom hvis man skulle ønske å svette litt. Det er selvfølgelig også mulig å jogge i de Københavnske gater, og en løpetur opp Rundetårn er obligatorisk før man enten returnerer til hotellet og en varm dusj, eller hva med et fiskespa, hvor små fisk spiser døde hudceller av føttene deres? Samtidig som man får en manikyr og ansiktsbehandling.

Hvis det ikke skulle friste med litt helsekost kan kanskje et besøk hos Bolchefabrikken i Nørregade være et alternativ? Ikke bare har de noen av verdens beste drops, man kan se hvordan de lager dem, og er man heldig får man også selv prøve.

Kvinnens beste venn

“Diamonds are womens best friend”, sang Marylin Monroe i sin tid, og er man til blinkende juveler kan det varmt anbefales å legge turen innom Rosenborg Slott og se de danske kronjuveler. Nede i skattkammeret finnes både diamanter, perler, rubiner og smaragder. Med mindre dronningen har funnet det for godt å låne med seg noen da. Det skjer jo iblant.

Det er mange gode restauranter å nyte en bedre middag i, i den indre by, og alt fra tradisjonell dansk hverdagskost til den fineste franske gourmé eller sushi finnes på menyene og etterpå passer det kanskje å enten gå på en pub eller en bar, eller hva med en svingom. Et av de hotte stedene i København for øyeblikket er Mambo King ved Rådhusplassen like ved Tivoli, et sted utelukkende for dem som liker salsa. En fin måte å avrunde kvelden på.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *