• Meny
  • Meny

Transport fra Kastrup flyplass til København sentrum

Flyet har landet i Danmarks hovedstad og du skal komme deg inn til sentrum, men er usikker på hvordan. Nedenfor sammenfatter vi de ulike alternativene du kan velge mellom.

Airport pickup

Welcome Pickups Kobenhavn fra kastrup transport

Et godt alternativ er å benytte seg av airport pickup. I praksis betyr dette at sjåføren står klar til å hente dere etter ankomst. Ved bestilling oppfører du flightnummeret slik at sjåføren kan tilpasse hentetidspunktet ved en eventuell forsinkelse.

Transportleverandøren Welcome Pickups har med årene fått svært god erfaring med å frakte tilreisende fra flyplassen til sentrum på en komfortabel og profesjonell måte. Mellom oppdragene tar sjåføren seg god tid til å rengjøre bilen skikkelig. Blir du nødt til å avbestille kan du få pengene tilbake dersom du avbestiller innen 24 timer før avgang. Alt i alt en veldig enkel og fin løsning som sparer deg for mye unødvendig hodebry. Bestill transport her

T-bane

Transport fra Kastrup flyplass til sentrum med T-bane

T-banen kan være et godt alternativ. Bruk av T-banen er enkelt, kostnadseffektivt og punktlig. T-banestasjonen på Kastrup holder til ved terminal 3.

T-banen i København er kjent som en av verdens beste og det med god grunn. Her er det stort fokus på at rutene skal holde de oppsatte tidene, renhold og sikkerhet for de reisende.

Avgangene går ofte med fire minutters mellomrom og tar deg fra Kastrup flyplass til København på bare 14 minutter. Avgangene går hele døgnet, alle dager. Prisen for å ta T-banen til sentrum ligger på ca. 70 kroner.

Tog og buss

Du kan også benytte deg av tog når du skal til København sentrum. Da tar du toget som går til sentralbanestasjonen i København fra Kastrups togstasjon som ligger ved terminal 3. Avgangene går hvert tiende minutt og koster ca. 90 kroner. Bruk av tog kan være en fordel dersom du bor like i nærheten av togstasjonen.

Om du heller vil ta bussen kan dette gjøres utenfor terminal 3. Buss nummer 5C tar deg til sentrum av København. Bussruten er godt oppsatt med muligheter for videre bussforbindelser til andre steder i København. Les mer om bussrutene fra flyplassen her. Tidsmessig bruker bussen omlag 30-35 minutter.

Taxi

Transport fra Kastrup flyplass til København med taxi

Utenfor terminal 1 og 3 står drosjene klare til å ta deg til sentrum. Regn med å bruke omlag 20 minutter fra flyplassen til sentrum av København. Dette avhenger naturlig nok mye av mengden trafikk på veiene.

Taxi inn til sentrum ligger på ca. 300-400 kroner.

Konklusjon

T-banen er totalt sett et av de bedre alternativene. Plasseringen av stasjonen gjør dette til et både praktisk og relativt stressfritt alternativ. Vær obs på at det til tider kan være svært mange reisende, tross hyppige avganger. Dette gjør at T-banen kanskje ikke er det beste alternativet for alle, særlig dersom dere reiser med store kofferter.

Hvorvidt du bør bruke tog og T-bane avhenger også mye av hvor i byen du skal. Ikke alle stasjoner ligger i nærheten av byens hoteller, hvilket gjør det nødvendig å skifte transportmiddel underveis.

Taxi er stressfritt og koster noe mer enn de kollektive alternativene. Til gjengjeld kommer du behagelig frem rett til hotellet. Noe taxikø må medregnes ved enkelte tidspunkter.

Ville også vært åpen for å sjekke ut airport pickup. Det er noe veldig behagelig med å kunne sette seg rett inn i en forhåndsbestilt bil etter en lang dag på reise. Er dere mange som deler bil vil uansett prisen per person komme ned på et veldig akseptabelt nivå. Bestill transport her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *