• Meny
  • Meny

Beste hotell i København – Strøget og Nyhavn

København er en storby som har mye å by på. Mange liker å ta turen innom Fristaden Christiania den første gangen de er i København mens andre foretrekker finkulturen i byens nye konserthus, de mange teatrene eller live-scener.

Både voksne og barn valfarter til Tivoli og Københavns Zoologiske Hage. De fleste severdigheter i København befinner seg såpass nære hverandre at de er lette å nå, enten på bena, eller med sykkel.

Hovedstaden har også et godt kollektivsystem, om føttene trenger litt hvile. Hvis man vil utforske byen er det gunstig å finne seg et hotell i sentrum. Der finner du selvsagt de beste kneipene og restaurantene også. Som alle vet; det er fortsatt deilig å være norsk i Danmark.

Hotell i sentrum av København

scandic-copenhagen

Scandic-kjeden er kanskje mest kjent for et ganske standard hotelltilbud. I København har de kostet på seg det lille ekstra med Scandic Palace Hotel. Dette er et hotell som er betydelig mer forseggjort enn de fleste som bærer kjedens stempel.

Alle rom og fasiliteter har et fargerikt og skandinavisk design. Hotellet brukes ofte for møter og i forretningssammenheng, men beliggenheten gjør det ekstra populært for de som vil oppleve København på nært hold. Her bor du på baksiden av Tivoli, og med gangavstand til Hovedbanegården. Andre naboer inkluderer Københavns flotte rådhus og Nationalmuseet.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Luksushotellet Radisson Blu Royal

I samme nabolag som Scandic Palace Hotel, finner vi skyskraperen Radisson Blu Royal Hotel. Hotellet er hakket over Scandics når det gjelder både standard og prisklasse. Radisson har 2 gode restauranter, lekre rom og alle fasiliteter et luksushotell skal ha. Dette inkluderer treningssenter, spa og egen limousin-service.

Avstanden til Tivoli er knappe hundre meter, og handle- og gågata Strøget ligger noen steinkast unna. Som Scandic Palace er Radisson Blu ofte brukt av både turister i byen og forretningsfolk.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Et rimelig alternativ

Følger man jernbaneskinnene to stopp nordover kommer man til den grønnere delen av København, med Botanisk Have og Kongens Have. Ved Nørreport, som stasjonen heter, finner man flere gode hotell. Et av dem er Hotel Windsor som ligger i en sidegate ved Arbejdermuseet. Severdigheten Rosenborg Slot, ligger også kort vei unna. Hotel Windsor er enkelt og rimelig, men kan altså skilte med meget god beliggenhet.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Hotell ved Nyhavn og Fristaden Christiania

En annen idyllisk omgivelse er den historiske Nyhavn, ved Kongens Nytorv metrostasjon. Her finnes flere hotell, og det beste er kanskje Best Western Hotel City. Om noe skal utheves om dette hotellet, er det nok den flotte servicen Best Western er kjent for.

I komfort og kvalitet tør vi påstå at hotellet gir svært mye for pengene. Herfra kan man lett spasere over til Fristaden Christiania, eller man kan ta turen med den særegne Havnebussen. «Bussturen» er en morsom og fin måte å oppleve Københavns langstrakte havn på.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Flytende Hotell

cph-living-kobenhavn

Christiania-siden av havnen finner vi et hotell utenom det vanlige. CPH Living er et av flere små hotell som holder til i en husbåt, fortøyd i havnen nord for Langebro. Her får du garantert sove godt, lett vuggende i sjøen krusninger.

Det hele er smakfullt innredet, og CPH Living høster anerkjennende nikk for service, atmosfære og beliggenhet. Du kommer deg til Tivoli på rundt 15 minutter til fots, eller du kan ta bussen som går like i nærheten.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *