• Meny
  • Meny

Djurs Sommerland

På østsiden av Danmarks fastland ligger fornøyelsesparken Djurs Sommerland som er en av Danmarks aller mest populære attraksjoner. Spesielt attraktiv er parken for norske foreldre som skal på sommerferie til Danmark med barna. Parken er åpen fra mai til september hvert år. Etter åpningen i 1981 har Djurs Sommerland stadig opplevd vekst i både besøkende og attraksjonstilbud.

Attraksjoner Djurs Sommerland

En fornøyelsespark er ikke komplett uten en rekke rides og karuseller som får det til å kile i magen. På Djurs Sommerland får du en god mix av attraksjoner som berg-og-dal-baner, tømmerrenna og aktivitetsstier som passer både liten og stor.

Parken er inndelt etter ulike temaer og har blant annet seksjoner som er inspirert fra Mexico, cowboyer og indianere, pirater og Afrikaland. Sistnevnte kan by på safari, Tarzanland og Kannibal Grytene (tekopper).

Djurs Sommerland kan by på 60 utrolig spennende attraksjoner og har blant annet Europas største berg-og-dal-bane med innslag av vannsprut, samt en raftingbane som får deg til å hyle av entusiasme! I tillegg kan du prøve deg på roligere aktiviteter som gullgraving, skattejakt, skyting og vinnerboder.

Blir sommerdagen for varm så er det bare å kaste på seg badetøyet og velge og vrake blant morsomme fornøyelser i Vannland. Her finnes sklier, basseng, kunstige bølger, surfeskole og en kunstig elv der du kjører på en svær badering. De aller minste har også alle forutsetninger for å kunne trives i Vannland der de kan prøve minisklier og plaske forsiktig i de vannkanten på de grunne områdene.

Mat og drikke

Du har fullstendig frihet til å ta med deg all slags mat til parken og spise maten i ro og mak ved et av bordene. Et mer spennende alternativ er å kjøpe grillmat i parken og tilberede og grille den selv på en av de svære grillene. Fra et av parkens utsalgssteder får du kjøpt grillpakker som inneholder pølser, grillben, oksefilet, salat, brød og alt du trenger av spiseutstyr.

Forøvrig har du mer enn nok av restauranter og kaféer som tilbyr westernbuffét, pizza, burger og sunne alternativer.

Åpningstider og billetter:
Se hjemmesidene til Djurs Sommerland.

Adresse:
Randersvej 17
8581 Nimtofte

Telefon:
86 39 84 00

Øvrige kjente, danske fornøyelsesparker er blant annet Tivoli i København, Legoland og Fårup Sommerland.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *