• Meny
  • Meny

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er en av Danmarks aller største fornøyelsesparker og har årlig over 600.000 besøkende. Parkens beliggenhet er i Saltum, ved den vestre kysten, nord i Danmark. Avstanden fra Hirtshals er omlag 50 minutter og litt over en time fra Fredrikshavn.

Fornøyelsesparken kan by på 50 ulike attraksjoner og er et perfekt aktivitetstilbud for barnefamilier som ikke bare vil ligge på stranda eller shoppe. Barna kommer til å elske vannlandet, bilene, rutsjebanene og karusellene.

Fårup Sommerland deler seg inn i tre hoveddeler:

– Action
– Aquaparken
– Family

Opplagt så består Family av attraksjonene som egner seg for de minste, Action for de store og Aquaparken for badelystne i alle aldre. Familieområdet kan by på minigolf, karuseller, hester, kano, sykkelbåter, biler, skattejakt og te-kopper. Actiondelen frister med speedbåter, rafting og berg-og-dal-baner.

Pakk med deg badetøy for å kunne kjøle deg ned i Aqualand på varme sommerdager. Her kan du ta deg en dukkert i bassengene, kjøre vannsklier eller kaste deg utfor en vannsklie kjørende på en gigantisk badering.

Grilling og kos

Ingen lek uten sult! I parken kan du ta med deg medbrakt mat, eller du kan kjøpe grillmat som du kan grille på parkens store griller. Fra utsalgssteder får du kjøpt grillkurver som inneholder pølser, kjøttstykker, grillben, potetsalat og engangsservice. Du kan selvsagt også kjøpe ferdig, varm mat i en av de øvrige spisestedene.

For å komme deg til Fårup Sommerland så er det absolutt en fordel om dere kjører bil. Er ikke dette en mulighet så kan du kjøre buss til busstoppet like utenfor parken. Rejseplanen har informasjon om hvilke busser som kjører, samt rutetider.

Åpningstider og billetter:
Se Fårups hjemmesider for oppdatert informasjon.

Adresse:
Pirupvejen 147
9492 Blokhus, Danmark

Telefon:
+ 45 98 88 16 00

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *