• Meny
  • Meny

Tips til gode vintagebutikker i København

København regnes av mange for å være Nordens motehovedstad, og når det kommer til klær, er det kanskje ikke så langt unna sannheten heller, og byen har et rikholdig utvalg av butikker, som selger både nytt og brukt tøy.

Blant de største og mest populære vintagebutikkene finner man Time’s Up på Krystalgade 4 i sentrum av byen, bare noen få hundre meter fra det kjente handlekvarteret Strøget. Her finner man merker som Chanel og Dior, og det er her Lady Gaga handler når hun er i København.

Jakter man på tøy med et noe mer retro-preg over seg, anbefales Prag Genbrug, som har avdelinger både på Nørrebro og Vesterbro. Her finner man gjenbrukstøy av den gode gamle sorten, bokstavelig talt, og her er det strikketrøyer og vadmel i høysetet. Men det er selvfølgelig også mange andre godbiter, og butikken er et ideelt sted å gå på skattejakt. Er man først på Vesterbro, kan man også stikke innom Chez Ferial, som ikke bare selger klær, men også vesker, sko og annet tilbehør.

Vintageklær for barn i København

En annen lekker butikk med designertøy er Muda Nashi på på Fredriksberg, som får inn tøy daglig og derfor har et stadig skiftenden utvalg. Alt tøyet går gjennom en streng kvalitetskontroll før det kommer ut i hyllene, så her tøyet av høy standard, selv om det er brukt.

Har man barn, kan Hva’ Så i Estlandsgade være verdt et besøk, og her finner man veldig mye godt barnetøy til en særdeles rimelig penge. Her kan man også møte andre småbarnsforeldre, og det finnes et lite kaffebord, nettopp for å gjøre handleturen til en sosial opplevelse. Les forøvrig mer om kjøpesentre i København.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *