• Meny
  • Meny

Shoppingtips for København

Mange velger å reise til København av to årsaker, det ene er turen frem og tilbake med båten, det andre er for å handle når man først er der. For handlemuligheter er det rikelig av over hele byen, men ønsker man å ferdes til fots, er det nok mest nærliggende å legge turen til enten Strøget, eller den noe mindre flatterende Pisserenden, som løper parallelt.

Førstnevnte er nok den gaten som har de mest moderne butikkene, og det er også her de større kjedebutikkene har sine filialer. Strøget er også kjent for å være nordeuropas lengste handlegate, og tilbudet inneholder alt fra klær til klokker, smykker og mye annet. Er man derimot til mere vintage-tøy og liker å rote rundt i mer utradisjonelle butikker, er definitivt Pisserenden et bedre valg. Mange velger å spasere ned den ene gaten, for så å ta den andre opp igjen, og skal man rekke over alt, bør man sette av rikelig med tid.

Københavns kjøpesentre

Ellers finnes det en del store varehus i København med mengder av butikker under samme tak, og blant de mest populære finner man Magasin, Illum og ikke minst Fisketorget Shopping Center. Blant de nyeste skuddene på stammen finner man Galleri K, et mer eksklusivt handlesenter, inneholdene flere av de aller mest kjente merkevarebutikkene i Europa.

Er man på helgetur og liker loppemarkeder, er en tur til Den Blå Hal ved Amagerbanen vel verdt et besøk, da man her finner hundrevis av hyggelige salgsboder , som tilbyr stort sett alt hva hjertet måtte begjære av nips og andre nyttige og mindre nyttige ting man ikke visste man hadde bruk for.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *