• Meny
  • Meny

Hostels, vandrerhjem og herberge i København

En times flytur fra Gardermoen, og du ankommer Kastrup flyplass. Benytt deg så av kollektivtransporten inn til sentrum, legg fra deg bagasjen på hostelet og ta med deg selv og dine på sightseeing i København.

Hold deg til rimelige måltider og du kan nyte godt av en weekend i København til under to tusenlapper. La oss ta en nærmere titt på billige overnattingsalternativer, da henholdsvis hostels med sentral beliggenhet.

Generator Hostel Copenhagen

danmark1

Med sin utmerkede plassering midt i sentrum og svært gunstig avstand til Strøget, Kongens Nytorv og uteliv, skal det ikke stå på beliggenheten når man snakker om “Generator Hostel”. Kort er også avstanden til attraksjoner som Rosenborg Slott, Amalienborg Slott, Ørstedsparken og Tivoli.

Sovesalene kommer utstyrt med 6-8 soveplasser, da i form av køyesenger. Egne sovesaler for jenter, samt private rom er også representert. Rommene er ellers utstyrt med bad (med dusj) og utsikt til byen eller bakgården. Generelt pen standard og fellesområder med bar, spiseavdeling og daglige happenings.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Copenhagen Downtown Hostel

danmark2

Med minst like god plassering som førstnevnte hostel finner vi “Copenhagen Downtown Hostel”, fornuftig lokalisert noe sørover, og like ved Tivoli, Nasjonalmuseet, parlamentet og høyesterett. Området går for å være blant de livligste i København, mye på grunn av sine sjarmerende barer, spisesteder og utendørskonsertene som arrangeres om sommeren.

Når det gjelder sovesaler så kan du velge mellom rom med plass til fire, og ti personer. Prisen ligger omtrent på det samme. Delt bad, air condition, safe og nøkkelkort. Ren generell standard, hyggelig betjening og god valuta for pengene.

Se priser, ledige rom og flere bilder

City Hotel Nebo

Lokalisert like ved togstasjonen og Tivoli ligger “City Hotel Nebo”, et virkelig lavprisalternativ om du er ute etter et eget hotellrom til svært billig penge.

Badet deles riktignok, men du har tilgang på TV, Wi-Fi, telefon og daglig rengjøring. Rommene er små, men du får et sted å hvile hodet kombinert med perfekt nærhet til togstasjonen som tar deg til Kastrup flyplass.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *