• Meny
  • Meny

Generelt om hoteller i København – områder og priser

Det er ikke vanskelig å finne gode hoteller i København, og de ligger fordelt ut over hele byen. Som i de fleste andre byer er det store prisforskjeller ut fra hvilken standard hvert enkelt hotell har, og beliggenhet spiller også til en viss grad en rolle i denne sammenheng.

Hoteller med nærhet til den populære handlegaten Strøget ligger noe høyere i pris enn tilsvarende hoteller i utkanten av byen, men det finnes en rekke unntak på dette i København. Mange hoteller har også svært varierende priser ut fra hvilken tid på året det er, og om det noen spesielle arrangementer i det området hotellet ligger i.

Trygg by

Når det gjelder hoteller i København, kan man ikke si at noen ligger mere utsatt til enn andre, da København regnes for å være en generelt trygg by å ferdes i. Riktignok skjer det uheldige episoder også i denne byen, men hotellmessig har ikke dette noen betydning.

Et hotellrom i København kan koste alt fra noen få hundrelapper til flere tusen, alt avhengig av hvilke fasiliteter man ønsker seg. Mange hoteller i lufthavnsområdet ved Kastrup inneholder kun det aller nødvendigste da de er beregnet for folk på gjennomreise, og disse er følgelig blant de rimeligste.

Hoteller basert på lengre ferieopphold i nærheten av sentrum av København kommer hurtig opp i et par tusen kroner per natt per person, alt inkludert.

Skal man oppholde seg på samme hotell over lengre tid, kan man flere steder oppnå gode rabatter ved å skreddersy oppholdet og hvilken service man ønsker mens man bor der.

Se hvor mye du må betale for hotellrom i København

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *