• Meny
  • Meny
Kastrup flyplass Danmark informasjon fakta

Kastrup flyplass i København

Syv kilometer sør for bykjernen i København finner du Kastrup flyplass som er flyplassen du vil lande på dersom du reiser til den danske hovedstaden.

Flyplassen ligger like ved hovedveien som går over til den svenske byen Malmø. Kastrups internasjonale flyplasskode er CPH. Flyplassen er den største i Europa og har årlig ca 21.5 millioner reisende.

Kastrup flyplass Danmark info reiseguide

Mens du venter på flyet på Kastrup kan du enkelt svi av noen timer (og tusenlapper) i de mange butikkene. Her finnes alt fra danskproduserte glassprodukter til dyrere motebutikker som Burburry og Ralph Lauren.

Du finner også flere kiosker som selger godt lesestoff til flyturen som venter deg. Forøvrig er det flere gode spisesteder i gourmetklassen, men også salg av enkle lunsjretter og Starbucks som er internasjonalt kjent for kvalitetskaffe.

Taxfreebutikk

En velfylt taxfreebutikk er et must på enhver flyplass og Kastrup er intet unntak. Et bredt utvalg røyk og snus, sprit, vin, øl, kosmetikk, parfyme og søtsaker er hva som venter deg på Kastrups taxfreebutikk.

For reisende som er avhengig av parkeringsplass på Kastrup så kan flyplassen skilte med 8.500 parkeringsplasser. På flyplassen finner du også et utvalg oppbevaringsbokser mot en liten daglig avgift.

Les videre om hvordan du kommer deg fra Kastrup flyplass og til sentrum.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *