• Meny
  • Meny

Tips til gode barer i København

Har man tenkt seg å gå en barrunde i den danske hovedstaden København, bør man beregne seg god tid, for sannsynligvis har byen et av nordens beste utvalg, og det finnes definitivt noe for enhver smak. Enten man liker små intime barer i bortgjemte smug, eller internasjonalt anerkjente, gjerne med konsertscener, finner man det i København.

Trendy barer i København

En av de mest kjente er Ruby i Nybrogade, som er innredet som en privat leilighet, med unntak av en kjempelang bardisk langs veggen. Denne baren har tilegnet seg en plass på Condé Nast Travelers eksklusive internasjonale liste over hotte barer i europa.

En annen stilfull og elegant internasjonal kjent bar er 1105, som har fått navn etter postnummeret den ligger i. Også denne har vunnet innpass på listen over de mest hippe og moderne barene i europa. Innredningen er moderne og luksuriøs, og det forventes av gjestene at de både er pent kledd, og vet å nyte en god kvalitetscocktail. Klientellet her er typisk 30 år og oppover.

Drinker i hodeskaller

Ønsker man litt mer tidløst preg over baren, kan 7 (Seven), være et godt alternativ, og selv om stilen er både moderne og tydelig storbypreget, har den en noe mer avslappet og tilbakelent atmosfære.

Vil man kombinere barbesøket med et lite måltid, kan Salon 39 på hjørnet av Danasvej anbefales, og menyen inneholder flere småretter, og italienskinspirerte retter frem til stengetid.

Eierne av Salon 39 står for øvrig også bak tikibaren Brass Monkey på Vesterbro, hvor drinkene serveres i alt fra hele ananas til apehoder og hodeskaller. Morsomt, og annerledes. Les også mer om priser på alkohol i København, samt info om de beste utestedene i København.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *