• Meny
  • Meny

De beste utestedene i København

Danskene er kjent for å feste fra seg når de først er på flaska, da skal det ikke spares på noe. Med så mange tilreisende hvert år har København tilpasset seg hva folket og turistene vil ha. Dette har resultert i et helt fabelaktig uteliv med barer, puber og enorme nattklubber det koker av hver kveld.

Flere av Københavns nattklubber våkner gjerne ikke til liv før etter midnatt. Men når nattklubbene først begynner å fylles forvandles stedene til hete eventyrsteder med attraktive og dansekåte mennesker. Selv om danskene ofte er avslappet i klesstilen så gjør du lurt i å velge et pent antrekk dersom du har tenkt deg inn på en av Københavns råeste utesteder. Men hvilke utesteder er egentlig Københavns beste?

Culture Box

På Culture Box har du den enestående muligheten til å koble deg vekk fra alt annet og ta del i et utested som er alt annet enn de standard kommersielle utestedene som finnes. Musikken på stedet mixer mellom house, elektronica, drum’n’bass, techno og dubstep. Culture Box har to etasjer på 350 kvm hver og et av de heftigste lydsystemene i København.

Culture Box holder til like ved Botanisk Have i Indre By. Åpningstidene er fredag – lørdag fra kl 20.00 og utover. Stedet har lisens til å servere alkohol 24 timer i døgnet så arrangementene som finner sted ved Culture Box har som regel aldri noe stengetid.

Zen

Zen har overtatt de gamle lokalene til Luux og ble åpnet av X factor dommeren Remee. Stedet er kjent for dampende housefester med tidvis høy champagneføring, velkledde mennesker og stor stemning. Regelmessig arrangere Zen typiske temakvelder med kjente DJ’er og artister som DMX, The Game osv. Torsdagskveldene har hatt stor suksess der klubben har arrangert en type kveld de kaller ”DIRTY”.

Zen holder til i Indre By ved metrostasjonen Nørreport og har åpent torsdag, fredag og lørdag.

K3

Ikke sjelden får K3 den store æren av å bli kalt ”den ultimate partyopplevelsen i København” og dette er absolutt ikke ufortjent. Fordelt på to bygninger ligger K3 som et partyslott med de villeste festene, mye alkohol og kåte unggjester. Gjestene ved K3 drar oftest på seg finstasen når de besøker stedet, noe som anbefales dersom du ikke vil føle deg slappere kledd enn resten.

K3 ligger i Indre By, kun 50 meter fra Strøget.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *