• Meny
  • Meny

Anbefalte utesteder og utelivsområder for homofile

Danmark er et lite land med en relativt liten hovedstad, men likevel er København en svært populær by med et rikholdig uteliv, og turister kommer fra hele verden for å være del av dette, om ikke annet enn for en helg eller en uke.

Og det er ikke bare hetrofile som finner glede av et besøk i byen, også homofile har nå en mengde alternative barer og diskoteker de kan besøke.

Gode homobarer i Københavns sentrale områder

Stedene ligger stort sett spredt over hele byen, men likevel er det et par som ofte fremheves i det homofile miljøet. Blant dem finner man flere i en gate ved navn Studiestrædet, som ligger i tilknytning til den berømte “Pisserenden”, som er en gate som løper parallelt med Strøget, en populær handlegate i København.

Her finner man barer som Cosy Bar, en av de eldste homostedene i byen, Masken Bar, og den etter hvert så kjente Jailhouse Restaurant & Bar, hvor personalet er ikledd en slags politiuniform, og hele stedet er innredet med fengselspreg. I samme område finner man også Amigo Sauna, men denne er fortrinnsvis forbeholdt menn.

Beveger man seg litt utenfor Pisserenden finner man steder som Club Christopher, som er et sted som i sint tid ble kjent for sin relativt høye inngangsbillett, men til gjengjeld hadde man så også fri bar når den først var betalt.

For de kvinnelige homofile har man blant annet utestedet Vela, som egentlig ikke er hverken en bar eller kafé, men mer en lounge man kan treffes og slappe av i.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *