• Meny
  • Meny

Ferge til Danmark

Tunge norske, regnværsdager kan gjøre det svært fristende å sette seg på danskebåten og ankomme vårt blide naboland Danmark kun timer senere.

Ombord kan du velge og vrake blant det rike taxfree-utvalget, etterfulgt av god mat og drikke blant fergenes restauranter. Barna kan hygge seg blant lekeparker, spillerom, barneaktiviteter og hilse på danskebåtenes maskoter.

Color Line

Color Line er tilbyder av den raskeste overfarten fra Norge til Danmark med ferge. SuperSpeed 1 tar deg fra Kristiansand til Hirtshals på 3 timer og 15 minutter, mens SuperSpeed 2 frakter deg fra Larvik til Hirtshals på 3 timer og 15 minutter.

Under den korte overfarten kan du fråtse i restaurantenes velutstyrte buffetservering, handle i taxfreebutikkene eller ta det helt med ro på dekk eller i sittesalongene. Barna kan hilse på Captain Kid og hygge seg i lekerommet.

Stena Line

Fergeselskapet Stena Line har lang erfaring med å frakte reiselystne nordmenn til det trivelige Danmark. Fergen Stena Saga er båten som frakter de reisende fra Oslo med ferge til Fredrikshavn.

Ombord på Stena Saga kan du selvfølgelig nyte både rask mat og lange middager, men også være tilskuer ved de stemningsfulle livekonsertene. I skoleferiene er fergene spesielt tilrettelagt for barn med egne aktiviteter og temaunderholdning.

Ta gjerne med badetøyet for en uforglemmelig avkobling i Pure Nordic Spa – Stena Sagas spa-anlegg. Aromamassasje, voksing, manikyr, relax-avdeling, varmebassenger, samt hår- og ansiktsbehandlinger er fullt tilgjengelig for deg og din kjære.

DFDS

DFDS og deres ferge DFDS Seaways tar deg fra Oslo til København med sine daglige avganger kl 16.45. Ankomsttid er 09.45 neste dag.

Under den 60 mil lange overfarten med ferge til København er alt lagt til rette for at du og dine kan legge fra dere bagasjen på lugaren og deretter nyte alle avslapningsmulighetene som fergen tilbyr.

Ta deg et glass hvitvin på soldekket, spis et herlig måltid i restauranten med fersk sjømat og friske råvarer etterfulgt av en drink i nattklubben før du omsider sovner behagelig i lugarens deilige senger. Neste morgen våkner du frisk og uthvilt til innseilingen i København.

Er du på utkikk etter anbefalte hoteller kan du finne dette her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *