• Meny
  • Meny

Ferge til Fredrikshavn

Fredrikshavn er en liten havneby som ligger på Danmarks østre nordside med sjøområdet Kattegat som nærmeste nabo. Fra Fredrikshavn er det kun 40 minutters kjøretid til Hirtshals som i tillegg til Fredrikshavn, er en av Danmarks viktigste havner når det gjelder ankomst og avgang for de store danskebåtene.

Byen har et innbyggertall på ca 24.000, men har ca fem millioner tilreisende i løpet av et år. Det er ikke kun fergetrafikken som trekker mennesker til Fredrikshavn hvert år, men også deres storslåtte idrettsarrangementer og utendørskonserter.

Ferge fra Oslo med Stena Line

Når du skal reise fra Oslo til Fredrikshavn så er det fergeselskapet Stena Line som står for denne overfarten. Fergen går da fra Akershusstranda som ligger på østsiden av Akershus Festning.

Fergen du reiser med i overfarten fra Oslo til Fredrikshavn er fergen «Stena Saga». Spesielt i fellesferien og de øvrige skoleferiene har Stena Saga spesielle opplegg og aktiviteter for de minste i familien. Ferga har gunstige priser for deg som vil ta med bilen ombord.

Er du på utkikk etter anbefalte hoteller kan du finne dette her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *