• Meny
  • Meny

Reis med DFDS

Skal du reise til Danmark med DFDS fra Oslo så er det kaia ved Akershusstranda øst for Akershus Festning du reiser fra med ankomst på Københavns kai som ligger en kort avstand nord for sentrum. Fra denne kaia har også fergeselskapet Stena Line avgang fra.

De ulike fergene

Når du reiser med DFDS fra Oslo til København kommer du til å reise med enten fergen Pearl Seaways eller Crown Seaways. Ombord på båtene finnes et rikt utvalg av spisesteder som tilbyr mat fra ulike typer internasjonale kjøkken, gourmet og enkle retter. I tillegg kan du etter kveldens frembrudd danse fra deg på fergenes diskoteker eller nyte en god film i kinosalen.

På danskebåtenes taxfreebutikker kan du handle i deres enorme sortiment innen tobakk, snus, vin, brennevin, øl og godterier. Taxfreebutikkene er også utstyrt med en stor avdeling med parfymer, sminke og annen kosmetikk.

Skipenes lugarer er får du i alle prisklasser med vakre suiter i toppen av skalaen. Utvalget er dog enda større med de virkelig rimelige lugarene som tar deg tur/retur København for en liten pris.

Er du på utkikk etter anbefalte hoteller kan du finne dette her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *