• Meny
  • Meny

Danmark Norge

Svært mange velger å legge ferien til Danmark, enten det er snakk om familieferie, venninnegjengen eller kjærestetur. Blant folk hersker det tidvis et harry og rølpete rykte rundt danskebåten, men denne fergen er så mye mer enn en flott partyformidler.

Ombord finner du selvfølgelig taxfree-butikk og shoppingmuligheter, men også svært gode restauranter og barer. Det hele i godt selskap av levende og livlig underholdning.

Barna kan kose seg med aktiviteter, show og barnas buffet. Reiser du med Stena Line kan barna også ta del i Barnas Båt, Piratvettskole og familiebingo. Restaurantene tilbyr ala carte meny og gourmetmat, men også den bugnende buffeten som danskebåtene er så kjent for. Stena Line tar deg fra Oslo til Frederikshavn.

SuperSpeed til Danmark

Tenker du reise med danskeferga fra Larvik så er det Color Line Superspeed 2 du reiser med. Denne bruker 3 timer og 45 minutter og har ankomst i Hirtshals. Strekningen Kristiansand – Hirtshals kjøres også av Color Line og SuperSpeed 1.

Fergene er utstyr med spisesteder, barer, taxfree-butikk, lekerom og sittesalonger med tv-skjermer. I skolens ferier kan barna møte Captain Kid som ber barna med på rebusløp, skattejakt og tegnekonkurranser.

Danskebåten til København

Vil du med danskebåten til København så frakter DFDS Seaways deg fra Oslo til Copenhagen Terminalen i København. Københavnbåten huser soldekk, taxfree-butikk, nattklubb og gode lugarer. Fergen har daglige seilinger med strart kl 16.45 i Oslo og ankomst neste morgen kl 09.45.

Er du på utkikk etter anbefalte hoteller kan du finne dette her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *