• Meny
  • Meny

Overnatting i København

Når du skal finne deg et sted å sove i København har du et bredt utvalg alternativer. Det aller mest populære alternativet er riktignok hotellovernatting på grunn av tilgjengeligheten og hvor enkelt både bestilling og betaling blir gjort.

København er byen med mange muligheter så hvorfor ikke prøve et feriehus i utkanten av København?

Hostels

Lavpriskjempen i oversikten over soveplasser i København er definitivt alle hostelsene eller herbergene. Her deler du ofte rom med 3-4 andre og kan få overnatting ned i 120 kroner per natt.

Hostels er dessuten en utmerket måte å bli kjent med dansker eller andre tilreisende da du har så tett kontakt gjennom oppholdet. Vi har foreslått et par for deg her.

Hotell

Hotellovernatting er en tidløs klassiker når det gjelder overnattinger. Her er du sikret fullstendig ro og privatliv og 24-timers kontakt med resepsjonen dersom det skulle være noe. Hotellene i København finnes i alle stilarter, men oftest med fokus på det klassiske og vakre.

Du finner også de nyetablerte hotellene som har veldig preg av design, smarte løsninger og funksjonalitet på hotellrommene.

Se hvor mye du må betale for hotellrom i København

Leiligheter

Skal du ha mye overnatting for pengene er leilighet en utmerket løsning. Ved leie av leilighet henter du rett og slett nøklene i en resepsjon på samme måte som i et hotell, men du har mye mer plass å boltre deg på. Ofte kan du få inntil 50-60 kvadratmeter for samme pris som du måtte betalt for et hotellrom. Rengjøringen av leiligheten tar rengjøringspersonalet seg av.

Les også om rimelige hoteller i København, med høy valuta for pengene og bestselgende hoteller i København.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *