• Meny
  • Meny

Feriehus i Danmark

Danmark er et yndet feriemål for nordmenn som tar seg en helgetur til København, en svipptur med danskebåten eller en lengre ferie i et av Danmarks fantastiske feriehus. I størrelse er ikke Danmark større enn at du kan kjøre landet på langs på et døgn.

Feriehus til sommerferien

Spesielt populært er det å leie feriehus i sammenheng med Danmarks store fotballturneringer som finner sted midt i sommerferien, da i hovedsak i anledning Danacup. Da går gjerne flere familier sammen for å leie feriehus sammen. Er det mange familier så kan man som regel få tak i feriehus som ligger i gåavstand i forhold til hverandre.

Leie av feriehus i Danmark er perfekt for deg som ønsker en avslappet ferie med sentral beliggenhet uten at du får stresset fra storbyene. Her kan du slappe av blant lange strender, flotte naturområder og rolige omgivelser. I tillegg bor du i nærheten av kjente attraksjoner som Legoland, Danacup og den flotte danske hovedstaden København.

Flere typer feriehus i Danmark

Blant husene du kan velge mellom finner du feriehus som passer for to personer og feriehus på 1000 kvadratmeter som har kapasitet til inntil 40 personer. Beliggenheten kan være alt fra helt avsidesliggende med stranda kun 50 meter unna til eneboliger som ligger veldig sentralt i Danmarks storbyer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *