• Meny
  • Meny

Mest hotell for pengene i København

København er en fantastisk storby som kun befinner seg en times flytur fra Oslo Flyplass Gardermoen.

Her finner du moteshows, festivaler, shoppingmuligheter i stor skala og et uteliv du ikke finner maken til i verken Oslo eller andre norske storbyer. København er en utmerket destinasjon for en helgetur eller weekendtur fra torsdag til søndag.

Når det gjelder overnatting i København så kan du følge rådene nedenfor når det gjelder rimelige hotell i København som vil gi deg enda mer å bruke på shopping eller uteliv. Hotellrom i København kan du få helt ned i noen hundrelapper per rom.

Det man kan se av kjøpetrendene når det gjelder bestilling av hotell i København er at folk gjerne går for de rimelige løsningene og heller velger å bruke mer tid ute i København. Argumentet med at hotellrommet kun er noe man bruker til å sove er noe som fortsatt står sterkt hos den norske befolkningen når de skal ut og reise.

Copenhagen Go Hotel

danmark6

Like ved Københavns flyplass Kastrup ligger Copenhagen Go Hotel. Hotellet egner seg først og fremst bra dersom du trenger et sted å overnatte ved flyplassen før du eller dere reiser videre. Ønsker du en mer sentral beliggenhet i sentrum av København bør du se på hotell nummer 1 og 3.


Priser og tilgjengelighet på Copenhagen Go Hotel

City Hotel Nebo

Ved dette hotellet er du sikret en helt fantastisk beliggenhet, like ved der det skjer. Hotellet ligger dessuten meget nært togstasjonen, noe som er gull dersom du tar toget fra flyplassen Kastrup og inn til sentrum.

Prisen er det heller ikke noe å utsette på ettersom hotellet topper listen over billige hoteller i København gang på gang. Her kan det være en fordel å være ute i god tid siden hotellet alltid har lave priser, god beliggenhet og veldig grei standard.

Priser og tilgjengelighet på City Hotel Nebo

Hotel Danmark

danmark7

Dette hotellet er virkelig mye for pengene! Ikke bare har hotellet god kvalitet i forhold til prisnivået, men du bor så sentralt det omtrent er mulig å bo, kun 200 meter fra Københavns største handlegate Strøget. Rommene holder en klassisk dansk interiørstil som aller mest kan minne om et herskapshus.

Priser og tilgjengelighet på Hotel Danmark

Les også om Københavns overnattingsalternativer og anbefalte hoteller i København.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *