• Meny
  • Meny

BonBon Land

Et besøk til BonBon-Land i Danmark er som å ta seg et nostalgisk dypdykk tilbake til tiden på 80- og 90-tallet da det noe spesielle godteriet med dristige navn ble så populært. Hvem husker vel ikke godis som “Måkeklatter”, “Kloakkslam”, “Råtne Fisk” og “Hundeprutter”?

BonBon startet sin suksess som godteriprodusent og har siden ekspandert med sin fornøyelsespark “BonBon-Land” som holder til i Holme-Ostrup, sør på Sjælland. Avstandsmessig ligger BonBon-Land ca 50 minutters kjøretur fra København.

BonBon-Land startet først som et besøksområde på Godterifabrikken, men etter strenge krav fra det danske mattilsynet så kom eierne frem til at de like gjerne kunne lage en fornøyelsespark der du både kan smake godteriet og kose deg i de morsomme attraksjonene! Parken åpnet så i 1992 med en mini-godterifabrikk, godteriutsalg, kino og fire andebåter. Siden har parken vokst til å bli en av Danmarks mest populære attraksjoner.

Parkens attraksjoner

Parken har i dag over 60 ulike attraksjoner og aktiviteter for både store og små. Den eldre garde kan hygge seg med berg-og-dal-baner, “Svend Svingarm” og “Cobratårnet” som ligner Japp Spaceshot på Tusenfryd.

Familiens minste kan kose seg på et titalls ulike fornøyelser som blant annet berg-og-dal-banen “Mågeklatten”, “Dragen”, kino og “Leo-Farterne” der barna kjører miniatyrlastebiler og blir belønnet med sertifkat. Blir barna for varme så kan de kjøle seg ned i “Den Våde Delfin” der mye av poenget er å by opp til en vennskapelig vannkamp med mye vannsprut og plasking.

Attraksjonene i seg selv er selvfølgelig utformet med figurer du kjenner igjen fra BonBons godteriverden med den noe bisarre og sprø toaletthumoren.

Åpningstider og billetter:
Besøk hjemmesidene til BonBon-Land for nærmere informasjon.

Adresse:
Gartnervej 2
4684 Holme Olstrup

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *