• Meny
  • Meny

Aalborg zoo

Aalborg Zoo, Jyllands største dyrepark, er i motsetning til mange andre danske dyreparker, åpen hele året. Dette gir de besøkende en unik mulighet vinterstid til å oppleve isbjørn i sitt rette element, og mer eksotiske dyr i ukjente omgivelser med snø som nærmeste nabo.

Dyrearter i parken

Parken har mengder av eksotiske og spennende dyr som løver, isbjørn, brunbjørn, tiger, elefanter, giraff, aper, sjøløver, slanger, struts, kameler og zebraer, og mange mange fler. Gjennomsnittlig besøkstid i parken er mellom tre og fem timer, så det er mer enn nok å se på. Dessuten har parken alle fasiliteter tilgjengelig, og mange benytter seg av tilbudet om leie av trekkvogn for slitne barneføtter, og i god dansk tradisjon, er det tillatt å nyte medbragt på en av de mange rasteplassene i parken. Flere av disse er overdekket, så skulle det formodentlig komme litt regn, er ikke det til hinder for en hyggelig dag for hele familien.

Ønsker man derimot ikke å medbringe mat og drikke selv, finnes det selvfølgelig et spisested inne i dyreparken, flott beliggende med utsikt over både Aalborg by, og Aalborg Zoo. Her tilbys moderne kvalitetsfastfood, sandwicher, salater, desserter, dagens rett, frokosttallerkener og et stort utvalg av danske smørbrød for Aalborg Zoos besøkende i dyreparkens åpningstid.

Hunder er også tillatt, på betingelse av at de holdes i bånd.

Rent parkeringsmessig er Aalborg Zoo svært godt dekket, og innenfor en gangavstand på knappe 500 meter, finnes over 800 gratis parkeringsplasser. Kommer man derimot ikke med egen bil, er det flere muligheter å reise med offentlig transport til dyreparken.

Andre attraksjoner i Danmark? Hva med en tur til Odense Zoo eller Zoologisk Have?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *