• Meny
  • Meny

Overnatting i Århus

På østsiden av Danmark ligger byen Århus eller Aarhus som mange også skriver. Byen er med sine 300.000 innbyggere Danmarks nest største by.

På grunn av den store andelen universiteter som finnes i Århus blir byen en av byene i Danmark med den laveste gjennomsnittsalderen. Hvilket ofte gir seg utslag på byens uteliv.

Århus har den fordelen av å være en storby med shoppingstrøk og et yrende byliv, men likefullt har byen en god dose småbysjarm. Blant attraksjoner i Århus så finner du blant annet Tivoli Friheden som er en fornøyelsespark, Jysk Væddeløpsbane og RaceHall som tilbyr fartsfyllt gokartkjøring.

Hotell i Århus

På listen over anbefalte hoteller i Århus som stadig topper bestselgerlistene finner vi blant annet CABINN Aarhus Hotel, Hotel Royal og Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Med beliggenheten i bakhånd spiller det svært liten rolle hvilket hotell du bestiller da alle hotellene har svært kort avstand til hverandre. Prismessig ligger Cabinn Aarhus en god del lavere enn de to andre hotellene. Til gjengjeld har Best Western Hotel Ritz det beste interiøret med klassiske og franske detaljer.

Cabinn Aarhus Hotel

danmark8

Hotel Royal

danmark9

Radisson Blu Scandinavia Hotel

danmark10

Les også om sovesteder i København.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *