• Meny
  • Meny

Info om konsert og konsertarenaer i København

Det blir stadig mer populært å ta en langhelg i København, gjerne i kombinasjon med et sportsarrangement eller fergetur, men visste du at København også har et svært så rikholdig konserttilbud også?

København har flere store konsertarenaer, blant annet Parken, som er et yndet sted for verdensstjernene å opptre, ikke minst på grunn av den enorme kapasiteten på ikke mindre enn 50.000 publikummere.

Av andre kjente steder er Store VEGA, et konsertlokale som rommer rundt 1500 gjester, og byr på konserter med både kjente og ukjente artister fra hele verden. VEGA ligger midt i sentrum av København og er svært lett tilgjengelig.

Musikkopplevelse i nedlagt vannverk

Tivoli arrangerer også flere konserter i løpet av året, de aller fleste av disse med artister som gjør at de er velegnet for barnefamilier å overvære.

Pumpehuset konsertlokale ligger i det velkjente nedlagte vannverket i København, og det er hit man går for en annerledes opplevelse. Hit kommer nemlig noen av de sprøeste bandene i Danmark for å holde konserter, mange av dem totalt ukjente, men likevel morsomme å få med seg.

Et annet sted hvor det tilbys bredde i musikkspekteret er spillestedet Rust, hvor det holdes kontinuerlige livekonserter med band fra alle sjangere. Rust har også et stort barmiljø inndelt i flere avdelinger, så man er nesten garantert å finne noe som passer sin egen smak.

Skulle man derimot ha en hang til ekte undergrunnsmusikk, anbefales en tur til Loppen ute på Christiania varmt. Her spilles alt fra den hardeste punk til heavy metal og reggae, og ofte varer konsertene over flere dager, alt ettersom hvor godt artistene trives.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *