• Meny
  • Meny

Pakkeliste for København – hva burde du ta med?

Å reise til København krever ikke at man pakker særlig annerledes enn til hvilken som helst annen storbyferie i Skandinavia. Helt alminnelig tøy til hverdagsbruk er helt fint, kanskje en skjorte og et par pene sko dersom man har tenkt seg på restaurant i løpet av oppholdet.

Til utendørs bruk kan det være praktisk med en genser eller lett jakke om sommeren, og kanskje noe varmt om vinteren. Det har lett for å blåse litt i København så noe vindtett er alltid praktisk, og ikke minst regntøy.

Glem ikke kameraet

Holder man seg innenfor bygrensene holder det som regel med et par gode sko å gå i uansett årstid, men ta med ullsokker om vinteren.

Ellers er det en del andre ting det kan være fornuftig å ta med seg til København, blant annet paraply og solkrem. Igjen litt avhengig av hvilken tid på året man reiser selvfølgelig. Fotoutstyr er alltid greit da byen har et vell av severdigheter man kanskje vil forevige. Et lite digitalkamera som passer i en bukselomme dekker de fleste behov.

Selv om det ikke er hverken visumplikt eller nødvendig med pass for å reise til København eller Danmark generelt, kan det fortsatt lønne seg å ta det med likevel. Gjerne sykesikringskort også hvis man har, og sertifikat selv om man ikke har tenkt å kjøre bil i landet.

Ut over dette er det de obligatoriske tingene som tannbørste og rent undertøy, selv om begge deler kan kjøpes stort sett over alt hvis man skulle være uheldig å glemme det igjen hjemme. Les mer om øvrig info om Danmark og København.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *