• Meny
  • Meny

Danske jenter

En helgetur til Danmark kan være så mye mer enn det å få med seg kvota på veien hjem. Danmark er velsignet med et vakkert landskap, livlig hovedstad, Europas lengste handlegate og et fabelaktig uteliv. Men hvordan er så de danske jentene i København og andre danske byer?

Danske jenters utseende

Danske jenters utseende kan på mange måter sammenliknes med norske jenters utseende. Det er en overvekt av relativt høye jenter med blondt hår og blå øyne. Jevnt over så har Danmark en veldig høy kvalitet når det gjelder damer. En bekreftelse på dette ser man ved at danske jenter stadig scorer høyt på kåringer over ”Land med de vakreste jentene”.

Treffe danske jenter

I likhet med utestedene i Norge så er det også fredag- og lørdagskvelder som er ukas høydepunkter for uteliv i Danmark. Det er ved disse dagene du har aller størst sjanse for å møte på en sjarmerende dansk pike som ikke har noe imot å tilbringe en kveld eller to sammen med deg.

Er du i København og er på utkikk etter utesteder som garantert har mye vakre damer så kan K3, Jazzhouse og Renomé være akkurat det du er ute etter. Er du snarere ute etter et såkalt ”kjøttmarked” i København der det kan være lettere å få seg nattselskap enn andre steder så sies det at utestedet Rust og området i nærheten kan være stedet for deg. Dette utestedet ligger i kjernen av Nørrebro.

De mest populære jentenavnene i Danmark

Hvert år publiseres en liste som tar for seg de mest populære jentenavnene for det foregående året. På listen fra 2011 er det Emma som topper denne listen. På andre plass ligger henholdsvis Isabella og Laura. Øvrige danske jentenavn som høster mye popularitet er Clara, Sofie og Mathilde.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *