• Meny
  • Meny

Transport fra Kastrup flyplass til København sentrum

Flyet har landet i Danmarks hovedstad og du skal komme deg inn til sentrum, men er usikker på hvordan. Svaret på det spørsmålet er meget enkelt, du burde velge t-banen. Bruk av t-banen er ekstremt enkelt, kostnadseffektivt og punktlig. T-banestasjonen på Kastrup holder til ved terminal 3.

T-banen i København er kjent som en av verdens beste og det med god grunn. Her er det stort fokus på at rutene skal holde de oppsatte tidene, renhold og sikkerhet for de reisende. Avgangene går ofte med fire minutters mellomrom og tar deg fra Kastrup flyplass og til København på bare 14 minutter. Avgangene går hele døgnet, alle dager. Prisen for å ta t-banen til sentrum ligger på ca 40 kroner.

Tog og buss

Du kan også benytte deg av tog når du skal til København sentrum. Da tar du toget som går til sentralbanestasjonen i Køpenhavn fra Kastrups togstasjon som i ligger ved terminal 3. Avgangene går hvert tiende minutt og koster ca 35 kroner. Bruk av tog kan være en fordel dersom du bor like i nærheten av togstasjonen.

Om du heller vil ta bussen så kan dette gjøres utenfor terminal 2 og 3. Ta da buss nummer 250S som frakter deg til sentrum av København for ca 40 kroner.

Taxi inn til sentrum ligger på mellom 230 og 270 kroner.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *